Logo

Έκλεισαν τον Πύργο του Άιφελ εξαιτίας των... πορτοφολάδων! [βίντεο]



 
 

purgos Aifel 22-5-2015Κλειστός παρέμεινε την Παρασκευή ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτόν πραγματοποίησαν στάση εργασίας για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση των πορτοφολάδων, οι οποίοι απειλούν τουρίστες και προσωπικό...

Κάτω από φωτεινές επιγραφές που διευκρίνιζαν στα γαλλικά και τα αγγλικά τι ακριβώς συμβαίνει, αστυνομικοί εξηγούσαν την κατάσταση στους επισκέπτες που εκπλήσσονταν βλέποντας τα γκισέ των εισιτηρίων και των πληροφοριών κλειστά.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι εξήγησαν ότι αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να απεργήσουν μπροστά στην αύξηση της δράσης των πορτοφολάδων και έπειτα από πολλές επιθέσεις και απειλές.

Στη Γαλλία, το δικαίωμα στην εργασία επιτρέπει στους μισθωτούς να επικαλούνται το δικαίωμα να απόσχουν από την εργασία τους επειδή εκτιμούν ότι διατρέχουν έναν σοβαρό και άμεσο κίνδυνο όσον αφορά τη ζωή ή την υγεία τους.

Η Εταιρεία Εκμετάλλευσης του Πύργου του Άιφελ (SETE), η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση του μνημείου, εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι τιμωρήθηκαν οι επισκέπτες που ήταν ήδη παρόντες στο χώρο του μνημείου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-5-2015 από directNEWS.gr



Τελευταίες Ειδήσεις