Logo

Τηλεφώνησε για βόμβα σε αεροδρόμιο για να μη χάσει την πτήση η σύντροφός του



 
 

apeilh vomva aerodromio 25-5-2015Επιπόλαιος αποδείχτηκε ένας 33χρονος άνδρας από τη Γαλλία που έκανε απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε γαλλικό αεροδρόμιο, προκειμένου να προλάβει την πτήση η σύντροφός του που είχε «κολλήσει» στην κίνηση. «Υπάρχει βόμβα», ακούστηκε μία φωνή να λέει...

τηλεφωνώντας το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο του Μπορντό.

Το αεροδρόμιο αποκλείστηκε και ειδικές ομάδες ασφαλείας διεξήγαγαν εκτεταμένους ελέγχους, χωρίς, παρόλα αυτά, να υπάρξει αποτέλεσμα.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του αγνώστου περίπου 20 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο, εντοπίζοντας το τηλέφωνο από το οποίο είχε καλέσει και προχωρώντας στη σύλληψή του.

Αποδείχτηκε πως επρόκειτο για μία κακόγουστη φάρσα για πρακτικούς λόγους, σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τη σύντροφό του – που είχε εγκλωβιστεί στην κίνηση – να μη χάσει την πτήση της.

Όπως φαίνεται, όμως, αυτή η πράξη αγάπης του επιπόλαιου άνδρα μπορεί να του κοστίσει ακριβά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο άνδρας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 2 χρόνων καθώς και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, με τη δίκη να πρόκειται να ξεκινήσει στις ερχόμενες ημέρες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις