Logo

Δεν γνώριζε ο Μπερλουσκόνι την ηλικία της Ρούμπι, λένε οι δικαστές



 
 

ruby 28-5-2015Με το σκεπτικό ότι δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία, απαλλάχθηκε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σύλβιο Μπερλουσκόνι, από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για το λεγόμενο σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ. Όπως αναφέρεται στην αθωωτική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ιταλίας...

που δημοσιεύθηκε σήμερα, «πρέπει να θεωρηθούν αξιόπιστα τα στοιχεία βάσει των οποίων ο Μπερλουσκόνι δεν γνώριζε την πραγματική ηλικία της Μαροκινής Ρούμπι Καρίμα».

Σύμφωνα με τους δικαστές, η εμφάνιση της κοπέλας και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν, «δεν πρόδιδαν, ούτε στο ελάχιστο, ότι ήταν ανήλικη», ενώ η ίδια «κάθε φορά, δήλωνε διαφορετική ηλικία, από δεκαεννέα μέχρι και είκοσι επτά ετών» και «στους φίλους της είχε πει πως δεν είχε αποκαλύψει ποτέ της την πραγματική της ηλικία στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι».

Οι δικαστές, στην αιτιολόγηση της απόφασής τους, αναφέρονται σε «τολμηρές βραδιές», αλλά «πρέπει ακόμη να αποδειχθεί ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε έρθει σε γνώση της πραγματικής ηλικίας της Καρίμα Ελ Μαχρούγκ πριν το τηλεφώνημα της αστυνομίας, στις 27 Μαΐου 2010», όταν η κοπέλα είχε οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση του Μιλάνου, μετά από καταγγελία κλοπής αντικειμένων από σπίτι φιλικού της προσώπου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Αθωώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρώμης ο Μπερλουσκόνι για το «Ρούμπι Γκέιτ»


Τελευταίες Ειδήσεις