Logo

ΗΠΑ: Ζούσε με το πτώμα της μητέρας του για να παίρνει τη σύνταξή της! [φωτο]



 
 

ptwma mhtera gios 29-6-2015Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου ένας 60χρονος άνδρας ζούσε για μήνες με το πτώμα της 81χρονης μητέρας του, προκειμένου να παίρνει τα επιδόματα για λογαριασμό της. Συγκεκριμένα, ο Μάικλ Στίκεν κρατούσε το πτώμα της...

ηλικιωμένης μητέρας του, σε δυο καναπέδες, τους οποίους είχε ενώσει, ενώ το είχε καλύψει με κουβέρτες.

Όπως αποκάλυψε η έρευνα, ο 60χρονος απέφευγε τους γείτονες από τον Ιανουάριο. Οι αστυνομικές αρχές δέχτηκαν μια κλήση, πιθανώς από κάποιο γείτονα, να σπεύσουν να βοηθήσουν την ηλικιωμένη αλλά μόλις έφτασαν στο σπίτι ανακάλυψαν την απαίσια μυρωδιά.

Σήκωσαν τις κουβέρτες και ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας, σε τόσο προχωρημένη αποσύνθεση που πλέον δεν αναγνωριζόταν. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εκείνη ήταν νεκρή για περισσότερους από τέσσερις μήνες.

Πάντως, αυτός ισχυρίστηκε πως δεν τη σκότωσε ο ίδιος γιατί «ήταν η καλύτερή του φίλη», όμως οι αστυνομικοί ερευνούν και αυτό το ενδεχόμενο.

Όλο τον καιρό δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου από το σπίτι. Το μόνο που έκανε ήταν να «σηκώνει» λεφτά από έναν κοινό λογαριασμό που είχε μαζί της, ενώ η μόνη κατάθεση που γινόταν στο λογαριασμό ήταν η καταβολή της μηνιαίας της σύνταξης.

ptwma2 mhtera gios 29-6-2015

ptwma3 mhtera gios 29-6-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-6-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις