Logo

Προφυλακίστηκαν τέσσερις διακινητές για τον θάνατο 71 μεταναστών στην Αυστρία [βίντεο+φωτο]



 
 

Austria-coffin 29-8-2015Την προφυλάκιση για ένα μήνα τριών Βούλγαρων και ενός Αφγανού, που φέρονται να μετέφεραν 71 πρόσφυγες, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί την Πέμπτη σε ένα φορτηγό στην Αυστρία, αποφάσισαν το Σάββατο Ούγγροι εισαγγελείς Το φορτηγό βρέθηκε σταθμευμένο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης αυστριακού...

αυτοκινητοδρόμου και η ανακάλυψη των πτωμάτων προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή και υπογράμμισε τους κινδύνους τους οποίους αντιμετωπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που επέλεξαν να φύγουν από τη βία και τη φτώχεια στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική και να προσπαθήσουν να εγκατασταθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν με τη συνοδεία ειδικών αστυνομικών δυνάμεων στην αίθουσα του δικαστηρίου στην πόλη Κεκσκεμέτ της κεντρικής Ουγγαρίας απ' όπου το φορτηγό είχε ξεκινήσει το τελευταίο του ταξίδι.

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως οι τέσσερις αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη διακίνηση ανθρώπων, περιλαμβανομένων βασανιστηρίων με σκοπό τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Austria migrants 29-8-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29- 8-2015 από directNEWS.gr πηγή: ΑΜΠΕ


Τελευταίες Ειδήσεις