Logo

Ιταλία: Τζιχαντιστής μέλος του ISIS, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο



 
 

jihadistes 29-11-2015 copyΟι ιταλικές αρχές συνέλαβαν δύο Σύριους στο αεροδρόμιο της πόλης Μπέργκαμο, Όριο αλ Σέριο, κοντά στο Μιλάνο. Πρόκειται για τους Αλάλι Φαογουάφ, 30 ετών και για τον Αλάρι Άζμα, 19 ετών, οι οποίοι ετοιμάζονταν να επιβιβασθούν, με πλαστά διαβατήρια, σε πτήση με προορισμό την Μάλτα. Όπως αναφέρουν ιταλικές...

εφημερίδες ο Φαογουάφ φέρεται ότι είναι μέλος του ISIS και στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε φωτογραφία του στην οποία φορά την στολή του ισλαμικού στρατού

Κατα την ανάκριση ο Φαογουάφ υποστήριξε ότι  πρόκειται απλώς για την στολή αστυφύλακαμ συμπληρώνοντας ότι όταν ο ISIS κατάφερε να ελέγξει την Ράκα, όλοι οι πολίτες υποχρεώθηκαν να γραφτούν σε ειδικές λίστες για να βρουν εργασία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο 19χρονος Αλάρι Άζμα  αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το ισλαμικό κράτος, δηλώνοντας μάλιστα ότι «το μισεί διότι δολοφόνησε την μητέρα του».

Ωστόσο, ο  Ιταλός αρμόδιος εισαγγελέας αποφάσισε ότι θα πρέπει να παραμείνουν έγκλειστοι στην φυλακή, σε απομόνωση, μέχρι την επόμενη δικάσιμο, η οποία ορίσθηκε για τις 17 Δεκεμβρίου 2015.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις