Logo

Δεκαεπτάχρονος Παλαιστίνιος δολοφονήθηκε από Ισραηλινούς [βίντεο+φωτο]



 
 

silwan 29-11-2015Οι ισραηλινές δυνάμεις την Κυριακή το βράδυ πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο έφηβο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στη γειτονιά της Silwan στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ, Συγκεκριμένα, το Κέντρο Πληροφόρησης  Wadi Hilweh ανέφερε ότι ο 17χρονος ΑΪμαντ αλ Σαμιχ Αμπασί (Ayman Samih al-Abbasi)...

πέθανε αφού πυροβολήθηκε στο στήθος  στην περιοχή Ras al-Amoud της Silwan.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Maan, ο Abbasi στο παρελθόν είχε κρατηθεί 18 μήνες σε ισραηλινές φυλακές και είχε τεθεί για 10 μήνες σε κατ' οίκον περιορισμό.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο 17χρονος παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ο Ras al-Amoud ήταν ήρεμος πριν να τον πυροβολήσουν θανάσιμα. 

Ένας εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας είπε, σύμφωνα με το reuters, ότι ομάδα ατόμων πέταξε περίπου δέκα βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, αλλά δεν μπόρεσε να  επιβεβαιώσει αν είχαν χτυπήσει κανέναν.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο 17χρονος είναι ο 101ος Παλαιστίνιος που σκοτώνεται στο τελευταίο κύμα βίας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων από την 1η Οκτωβρίου. 

silwan abasi  29-11-2015

Δείτε βίντεο εδώ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις