Logo

ΗΠΑ: Σκότωσε τον 7χρονο γιό του και πέταξε το πτώμα στα γουρούνια! [βίντεο+φωτο]



 
 

pateras dolofonia gios 30-11-2015Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 44χρονος από το Κάνσας Σίτυ, στον Μιζούρι των ΗΠΑ, σκότωσε τον 7χρονο γιό του και πέταξε το πτώμα στα γουρούνια. Η δίκη του 44χρονου Μάικλ Τζόουνς, που άρχισε τη Δευτέρα, φέρνει στο φως όλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με...

το απάνθρωπο εγκλήμά του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν η 29χρονη γυναίκα του κατηγορουμένου κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ότι ο σύζυγός της, της επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί όμως μπαίνοντας στο σπίτι έμειναν άναυδοι από την κατάσταση στην οποία ζούσε η οικογένεια.

Το σπίτι ήταν γεμάτο σκουπίδια και τα παιδιά ήταν εμφανώς κακοποιημένα, είπαν. Μιλώντας με τους γείτονες αποκαλύφθηκε πως η οικογένεια είχε 8 παιδιά – ηλικίας 1 έως 11 ετών- και το ένα θεωρείται εξαφανισμένο από πέρυσι. Ο 7χρονος Tζόνας είπαν οι γείτονες πολύ απλά κάποια στιγμή εξαφανίστηκε.

Η πίσω αυλή του σπιτιού αποκάλυψε κάτι που άφησε έντρομους τους αστυνομικούς. Υπολείμματα ανθρώπου βρέθηκαν στο σημείο όπου τάιζαν τα γουρούνια.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο κατηγορούμενος σκότωσε το παιδί στο ξύλο και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του στην πίσω αυλή όπου και το έφαγαν τα γουρούνια.

Στη δίκη αναμένεται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των τεστ DNA των υπολειμμάτων που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί.

pateras2 dolofonia gios 30-11-2015

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις