Logo

Ισραηλινοί σκότωσαν 14χρονο Παλαιστίνιο που φέρεται ότι έριξε μολότοφ



 
 

palaistinios 5-2-2016Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν έναν 14χρονο Παλαιστίνιο και συνέλαβαν ένα άλλο αγόρι στην κατεχόμενη πόλη της Δυτικής Όχθης Halhul βόρεια της Χεβρώνας, καθώς φέρονται να προσπάθησαν να ρίξουν  βόμβες μολότοφ σε διερχόμενα οχήματα. «Κατά τη συνήθη δραστηριότητα για να εξασφαλίσουν τη Διαδρομή...

60», οι ισραηλινές δυνάμεις «εντόπισαν δύο υπόπτους να προσπαθού να πετάξουν  βόμβες μολότοφ σε οχήματα» στην εθνική οδό,  είπε στο πρακτορείο  Ma'an ένας εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

«Οι δυνάμεις άνοιξαν τότε πυρ εναντίον των εφήβων, σκοτώνοντας έναν και συλλαμβάνοντας έναν άλλον», είπε ο εκπρόσωπος.

Μάρτυρες είπαν στο Ma'an ότι είδαν ένα παιδί να βρίσκεται στο έδαφος μετά από πυροβολισμούς, εκεί  όπου οι ισραηλινές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή αλ-Hawawer της πόλης Halhul. Ένας μάρτυρας είπε στο Ma'an ότι είδαν Ισραηλινούς στρατιώτες να τοποθετού το παιδί σε ένα μαύρο σάκο. Το άλλο παιδί το είδαν με χειροπέδες και δεμένα τα μάτια. 

Η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος, δήλωσε ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες εμπόδισαν παραϊατρικό προσωπικό να φθάσει στη σκηνή και να προσφέρει πρώτες βοήθειες σε εκείνους που ενδεχομένως τραυματίστηκαν.

Το παιδί που σκοτώθηκε αναγνωρίστηκε ως ο 14χρονος, Haitham Ismail al-Baw. Ο ξάδελφός του, Wajdi Yusif al-Baw, 12 ετών, αναφέρεται ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-2-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις