Logo

Bild: Μετανάστης κατηγορείται για το βιασμό 25χρονης φοιτήτριας στο Αννόβερο [φωτο]



 
 

viasmos 11-2-2016Η Γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρεται σε δημοσίευμά της σε ένα ακόμη περιστατικό βιασμού φοιτήτριας από μετανάστη στο Αννόβερο. Όπως κατέθεσε η 25χρονη, που επικαλείται η Bild, ο 37χρονος από την Αλγερία της επιτέθηκε, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό μαγαζί...

Ο άντρας, σύμφφωνα πάντα με τη νεαρή κοπέλα, την άρπαξε από το χέρι και την έριξε στο έδαφος φωνάζοντας: «Έχω ανάγκη να κάνω σεξ». Εκείνη προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια ωστόσο ο δράστης της έκλεισε το στόμα με την παλάμη του και της ζήτησε να βγάλει το παντελόνι της.

H 25χρονη είχε μαζί της σπρέι πιπεριού, το οποίο προσπάθησε να χρησιμοποιήσει. Εκείνος, ωστόσο,  το άρπαξε, την ψέκασε στο πρόσωπο και χτύπησε το κεφάλι της στο έδαφος, με αποτέλεσμα να την αφήσει σχεδόν αναίσθητη.

Ο 37χρονος Αλγερινός, αφού βίασε την κοπέλα, φώναξε δυνατά «Inshallah» (αν το θέλει ο Αλλάχ), ενώ, όταν τελείωσε την αποτρόπαια πράξη του την ρώτησε αν ήταν καλό το σεξ και αν εκείνη «πέρασε καλά».

Ο κατηγορούμενος μετανάστης αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, ωστόσο, οι εξετάσεις DNA, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, δεν άφηναν κανένα περιθώριο για αμφιβολίες στο δικαστήριο. 

bild 11-2-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-2-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις