Logo

Ταξιτζής κυκλοφορεί μόνον όπισθεν εδώ και 13 χρόνια! [βίντεο]



 
 

taxitzhs opisthen 2-5-2016O πιο «ιδιαίτερος» ταξιτζής στον κόσμο είναι Ινδός καθώς μεταφέρει μόνον με όπισθεν τους επιβάτες του από το 2003. Έχει λάβει μάλιστα ειδική άδεια γι' αυτό από τις αρμόδιες Αρχές της χώρας του. Κάποιοι δυσκολεύονται ακόμη και να παρκάρουν με την όπισθεν, όμως...

ο Ινδός Χάρπρετ Ντε οδηγεί αποκλειστικά έτσι από το 2003. Όλα ξεκίνησαν όταν έπαθε το Fiat Padmini του Ινδού ταξιτζή μία βλάβη εκτός πόλης και το σασμάν δεν έπαιρνε άλλη ταχύτητα εκτός της όπισθεν, οπότε αναγκάστηκε να διανύσει έτσι πολλά χιλιόμετρα, μέχρι να βρει συνεργείο.

Η εμπειρία της όπισθεν άρεσε τελικά στον Ινδό και από τότε άρχισε να κινείται και να μεταφέρει επιβάτες μόνον...ανάποδα. Για να γίνεται αυτό όμως άνετα, άλλαξε τα μηχανικά μέρη του απλού οχήματός του, που κατασκευαζόταν μεταξύ 1964 και 2000 στην Ινδία και το εφοδίασε με τέσσερις ταχύτητες όπισθεν και μόνον μία για κίνηση προς τα εμπρός.

Επίσης τοποθέτησε στο πίσω μέρος του αμαξώματος προβολείς και εξόπλισε το ταξί του με μία προειδοποιητική σειρήνα, την οποία είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιεί, όταν κινείται αντίθετα από την υπόλοιπη κυκλοφορία. Μάλιστα ο Ντεβ έχει λάβει ειδική άδεια από τις αρμόδιες Αρχές της χώρας του, για να οδηγεί το Fiat Padmini με την όπισθεν σε όλη τη βόρεια Ινδία.

Τα δεκατρία χρόνια ανάποδης οδήγησης έχουν αφήσει βέβαια κάποια κουσούρια στον Ινδό, που παραπονείται για πόνους στον αυχένα και στην ωμοπλάτη, ωστόσο δεν σκοπεύει να αλλάξει... στυλ, αφού όπως τονίζει «δεν είναι ποτέ απλό, να πετύχεις κάτι ξεχωριστό».

Ο πιο «ανάποδος» ταξιτζής στον κόσμο έχει γίνει πλέον περιζήτητη ατραξιόν, βγάζει καλά χρήματα εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς του και νιώθει πλέον πιο σίγουρος όταν βάζει όπισθεν, παρά όταν πηγαίνει κανονικά. Επιπλέον κατέχει σύμφωνα με τα λεγόμενά του και τον τίτλο του «Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Όπισθεν», αν και δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι τέτοιο από το Βιβλίο Γκίνες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2016 από directNEWS.gr πηγή: koutipandoras.gr


Τελευταίες Ειδήσεις