Logo

Τραυματίστηκαν 30 επιβάτες σε πτήση της Etihad Airwais [βίντεο+φωτο]



 
 

Etihad6 Airways 5-5-2016Περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος σε πτήση της Etihad Airways προς Ινδονησία ''χτυπήθηκε'' από «σφοδρές και απροσδόκητες αναταράξεις», ενώ πετούσε με κατεύθυνση προς την Ινδονησία. To αεροσκάφος που είχε αναχωρήσει από το Αμπού Ντάμπι βρισκόταν σε...

απόσταση 45 λεπτών από την Τζακάρτα όταν άρχισαν οι αναταράξεις.

Τελικά. το Airbus A330-200 προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά το περιστατικό, ωστόσο 9 επιβάτες και ένα άτομο του πληρώματος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τους υπόλοιπους επιβάτες που τραυματίστηκαν τους ανέλαβε το ιατρικό προσωπικό του αεροδρομίου.

Βίντεο που κυκλοφόρησε από την πτήση δείχνει επιβάτες να κλαίνε και να προσεύχονται, ενώ φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μαρτυρούν τη βιαιότητα του περιστατικού με τα πάντα στην καμπίνα των επιβατών να έχουν αναποδογυρίσει, ενώ ρωγμές έχουν σχηματιστεί στα ντουλάπια στα οποία οι επιβάτες τοποθετούν τις αποσκευές τους.

Εκπρόσωπος του εθνικού αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ότι οι κάδοι των αποσκευών καμπίνας υπέστησαν ζημιές και οι επιβάτες, ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια των αναταράξεων έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου.

Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τη το πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί των επιβατών, ενώ στο αεροδρόμιο και Ινδονησίας αξιωματούχους της Εθνικής Επιτροπής Ασφαλείας Μεταφορών επιθεωρεί το αεροπλάνο.

Etihad Airways 5-5-2016

Etihad2 Airways 5-5-2016

Etihad3 Airways 5-5-2016

Etihad4 Airways 5-5-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-5-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις