Logo

Σοκ στο NBA - Νεκρός από πυροβολισμό 23χρονος παίκτης των Pelicans



 
 

dejean jones 29-5-2016Σοκ έχει προκαλέσει στο NBA, η δολοφονία του 23χρονου παίκτη των Pelicans της Νέας Ορλεάνης, Μπράις Ντέζαν Τζόουνς, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα το Σάββατο στο Ντάλας. Σύμφωνα με τον αντζέντη του, ο παίκτης παίκτης δέχθηκε πυροβολισμούς στην κοιλιακή χώρα, όταν εισήλθε κατά λάθος...

σε λάθος διαμέρισμα.

Ένας κάτοικος του Ντάλας είπε στην αστυνομία, ότι άκουσε κάποιον να μπαίνει στο διαμέρισμά του, χτυπώντας με κλοτσιές ανοιχτή την πόρτα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ΝτεΜαρκίς Μπλακ. Ο άνδρας δήλωσε ότι "φώναξε στο άτομο, αλλά δεν απάντησε" και όταν η πόρτα του υπνοδωματίου του άνοιξε με τον ίδιο τρόπο, εκείνος πυροβόλησε.

Ο 23χρονος κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο, όπου και πέθανε από τα τραύματά του.

Ο ατζέντης του παίκτη, Σκοτ Νίκολς, δήλωσε ότι ο Τζόουνς βρισκόταν στο Ντάλας για να επισκεφθεί τη φίλη του για τα πρώτα γενέθλια της κόρης του.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε το νέο διαμέρισμά της της φίλης του, είπε ο Νίκολς. Αργότερα το ίδιο το βράδυ, επέστρεψε στο συγκρότημα διαμερισμάτων, αλλά πήγε σε λάθος όροφο, ακριβώς κάτω από το διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου της φίλης του, πρόσθεσε.

Η αστυνομία δεν σχολίασε τη δήλωση αυτή.

"Δεν υπάρχει καμία πληροφορία που να δείχνει ότι ο αποθανών Μπράις Ντέζαν Τζόουνς γνώριζε τον ένοικο του διαμερίσματος, ή ότι ήταν οπλισμένος ο ίδιος όταν μπήκε στο διαμέρισμα", είπε ο Μπλακ.

Ο 23χρονος ήταν νέος γκαρντ στους Pelicans την περασμένη σεζόν, έχοντας παίξει για το κολέγιο της Iowa State, το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα στο Λας Βέγκας και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

"Με βαθιά θλίψη ο οργανισμός των Pelicans δέχεται τον ξαφνικό χαμός του Μπράις Ντέζαν Τζόουνς", ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωση. "Είμαστε συντετριμένοι από την απώλεια της ζωής αυτού του νεαρού που είχε ένα τόσο πολλά υποσχόμενο μέλλον μπροστά του. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του Μπράις σε αυτή τη δύσκολη περίοδο".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις