Logo

ΗΠΑ: Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά βορειοδυτικά του Λος Άντζελες [βίντεο+φωτο]



 
 

fwtia Sand Canyon 25-7-2016Μάχη με τις φλόγες δίνουν περίπου 400 πυροσβέστες βορειοδυτικά του Λος Άντζελες των ΗΠΑ, όπου μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά, η οποία εξαπλώνεται εκτός ελέγχου και ήδη κάνει στάχτη 22.000 στρέμματα δασικής έκτασης. Οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν...

το έργο της κατάσβεσης, ενώ περισσότερα από 1500 σπίτια έχουν εκκενωθεί.

Η πυρκαγιά που συνεχίζει το καταστρεπτικό της έργο, απειλεί εκατοντάδες ακόμη κατοικίες στην περιοχή «Sand Canyon» κοντά στην Santa Clarita.

Η αποκαλούμενη «φωτιά της άμμου» που ξέσπασε την Παρασκευή το απόγευμα έχει δημιουργήσει ένα πυκνό στρώμα ομίχλης, πάνω από την «πόλη των Αγγέλων».

Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Τζον Τριπ ανέφερε πως η κατάσταση είναι δύσκολη διότι οι φλόγες έχουν δημιουργήσει πλέον «ένα πράγμα σαν εμπορική αμαξοστοιχία» και γι' αυτό θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και για εμάς τους ίδιους που επιχειρούμε στα σημεία, διότι σε τέτοιες περιπτώσεις «σε δευτερόλεπτα μπορούν να χαθούν τα πάντα».

Επίπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην άκρη του Εθνικού Δρυμού του Λος Άντζελες βρέθηκε το πτώμα ενός άντρα σε αυτοκίνητο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, όμως οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει εάν ο θάνατός του σχετίζεται με την πυρκαγιά.

fwtia Sand Canyon2 25-7-2016

fwtia Sand Canyon3 25-7-2016

fwtia Sand Canyon4 25-7-2016

 fwtia Sand Canyon5 25-7-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις