Logo

Απίστευτο μποτιλιάρισμα στα γαλλοβρετανικά σύνορα - Ουρά 12 χιλιομέτρων με αναμονή 15 ωρών [βίντεο]



 
 

dover queues 25-7-2016"Ντροπιασμένος" δήλωσε ο υπεύθυνος του λιμανιού του Καλαί, για την τεράστια αναμονή που αντιμετώπισαν Βρετανοί τουρίστες στο Ντόβερ, περιμένοντας να περάσουν τα σύνορα, το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία, ο όγκος της κυκλοφορίας στα σύνορα ήταν στα αναμεόμενος για την εποχή επίπεδα, ωστόσο, τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας...

στα σύνορα στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων, προκάλεσαν καθυστερήσεις.

Οι εκδρομείς εγκλωβίστηκαν σε ουρές που έφτασαν τα 12 χιλιόμετρα μήκος και χρειάστηκε να περιμένουν ως και 15 ώρες στους μποτιλιαρισμένους δρόμους. Πολλοί αναγκάστηκαν να περάασυν τη νύχτα στα αυτοκίνητά τους, καθώς πλησίαζαν στο λιμάνι του Ντόβερ.

Η αστυνομία του Κεντ προειδοποίησε τους ταξιδιώτες ότι θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις για "τις επόμενες εβδομάδες".

Ο Jean-Marc Puissesseau, ο πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου του Côte d'Opale, που διαχειρίζεται το λιμάνι, δήλωσε στο BBC Radio 4 τη Δευτέρα, ότι θα διαμαρτυρηθεί προς τις γαλλικές αρχές για την αποτυχία.

"Αν η γαλλική αστυνομία είναι πλεον υποχρεωμένη να πραγματοποιεί ελέγχους, λόγω της τρομοκρατίας που αντιμετωπίζουμε, μπορώ να το καταλάβω. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν διαθέτουν αρκετούς αστυνομικούς για τον έλεγχο", δήλωσε ο Puissesseau.


 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις