Logo

Ντοκουμέντο: Αυτοί είναι οι δύο 19χρονοι που έσφαξαν τον ιερέα [βίντεο+φωτο]



 
 

normandy attakers1 27-7-2016Ο επίσης 19χρονος, Αμπντέλ Μαλίκ (Abdel Malik) είναι, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο δεύτερος δράστης της επίθεσης σε εκκλησία της Νορμανδίας το πρωί της Τρίτης. Η ταυτότητα του συγκεκριμένου νεαρού φαίνεται πως  εντοπίστηκε την Τετάρτη  στη διάρκεια έρευνας των αρχών στο σπίτι της...

οικογένειας του Αντέλ Κερμίς, του άλλου δράστη της επίθεσης.

Όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Αμπντέλ Μαλίκ  καταγόταν από τη Σαβοΐα της ανατολικής Γαλλίας και δεν είχε φάκελο στην αστυνομία. Αυτό σημαίνει ότι οι γαλλικές αρχές δεν έχουν δακτυλικά του αποτυπώματα, ούτε DNA γεγονός που καθυστερεί την ταυτοποίησή του.

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον άλλο 19χρονο, τον Αντέλ Κερμίς.

Η  «Le Parisien» αναφέρει  σε ρεπορτάζ που βασίζεται σε μαρτυρία φίλου του, ότι πριν ριζοσπαστικοποιηθεί ήθελε να γίνει μοντέλο, ενώ η  «Le Monde» υποστηρίζει ότι  o Κερμίς είχε ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 6 ετών και είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στην διάρκεια της εφηβείας του. Φέρεται μάλιστα να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική 15 ημέρες πριν από την επίθεση.

malik kermice 27-7-2016

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γάλλος εισαγγελέας Φρανσουά Μολάν δήλωσε σήμερα ότι ο Κερμίς «ήταν γνωστός στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία». Ο 19χρονος σφαγέας είχε προσπαθήσει να φθάσει στη Συρία το 2015 και, μετά την επιστροφή του από την Τουρκία, ανακρίθηκε και προφυλακίστηκε διότι τον βάρυναν υποψίες για σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση, πριν απελευθερωθεί υπό όρους και υποχρεωθεί να φοράει ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

malik kermice2 27-7-2016

Παράλληλα, το  πρακτορείο ειδήσεων Amaq που πρόσκειται στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε στο Διαδίκτυο  ένα νέο βίντεο όπου εμφανίζονται δύο άνδρες, οι οποίοι όπως υποστηρίζεται είναι οι δράστες της επίθεσης στην εκκλησία στη Νορμανδία.

malik kermice3 27-7-2016

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο νεαροί άνδρες, ο ένας εξ αυτών διαβάζει στην αραβική γλώσσα το κείμενο με το οποίο ορκίζονται πίστη στον «εμίρη των πιστών» Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις