Logo

Κολωνία: Οπλισμένη γυναίκα αναζητά η αστυνομία



 
 

kolonia1 28-7-2016Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στην Κολωνία, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, αναζητώντας μία γυναίκα που οπλοφορεί. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε κτήριο, όπου  στεγάζεται ένα γραφείο εύρεσης εργασίας, έπειτα από καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων ότι είδαν μια...

γυναίκα που οπλοφορεί, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες η γυναίκα με ένα όπλο απειλούσε ανθρώπους με ένα άγνώστου τύπου όπλο. Όπως μεταδίδει το Russia Today, οι εργαζόμενοι έχουν εντολή να παραμείνουν στα γραφεία τους ενώ διεξάγεται η έρευνα στο κτήριο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας  διευκρίνισε ότι η αστυνομία είχε μόλις προχωρήσει στην προσαγωγή ενός υπόπτου σχετικά με ένα άλλο ζήτημα που προέκυψε στο εν λόγω γραφείο όταν αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι είδαν την ένοπλη γυναίκα να κυκλοφορεί στο κτήριο.

Η εφημερίδα Bild σε ρεπορτάζ της αναφέρεται στην  επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων, ενώ η εφημερίδα Express έκανε λόγο για έναν άνδρα που φέρεται να οπλοφορεί κι εντοπίστηκε εντός του κτηρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις