Logo

Αυστρία: Δύο γυναίκες θύματα σεξουαλικής επίθεσης από πρόσφυγες



 
 

rape 30-8-2016Οργή επικρατεί στην Αυστρία μετά τα δύο νέα κρούσματα σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος γυναικών με δράστες πρόσφυγες οι οποίοι  βρίσκονται σε κέντρα φιλοξενίας, αναμένοντας την εκτίμηση των αρμόδιων αρχών για το αίτημα ασύλου που έχουν υποβάλει. Οι σεξουαλικές επιθέσεις στην Αυστρία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα...

και  μαζί τους έχουν αυξηθεί τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων, τα οποία υποστηρίζουν ανοικτά το οριστικό κλείσιμο των συνόρων για τους μετανάστες και ζητούν να εκδιωχθούν όσοι  βρίσκονται εντός της επικράτειας.

Το ένα από τα δύο νέα περιστατικά καταγράφηκε στην περιοχή του Σάτνιτζ, στην επαρχία Καρίνθια. Μια 34χρονη γυναίκα από το Ιράν που βρισκόταν κοντά σε πάρκινγκ για ποδήλατα, έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης με δράστη έναν 25χρονο συμπατριώτη της, ο οποίος έχει αιτηθεί άσυλο στην Αυστρία.

Η αστυνομία μετά από σύντομη έρευνα,  εντόπισε τον δράστη και προχώρησε στη σύλληψή του. Ο ίδιος κρυβόταν σε σημείο κοντά στην περιοχή της επίθεσης. Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Ιρανός βιαστής είχε πιει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στο Νοϊκίρχεν, στην πολιτεία της Κάτω Αυστρίας. Εκεί ένας 21χρονος Αφγανός συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση που πραγματοποίησε το Σάββατο. Ο πρόσφυγας φέρεται ότι επιτέθηκε σε ένα κορίτσι 16 ετών, το οποίο ακολούθησε με το ποδήλατό του. Ο Αφγανός την πλησίασε και την άγγιξε στο στήθος και στα οπίσθια. Το κορίτσι έβαλε τις φωνές και τότε ο πρόσφυγας απομακρύνθηκε. Η  16χρονη αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος και συνελήφθη, παρότι προσπάθησε να διαφύγει.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-8-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις