Logo

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής Κρις Μπράουν



 
 

kris-syllhpshΕλεύθερος με εγγύηση 250.000 δολαρίων αφέθηκε από τις δικαστικές αρχές του Λος Άντζελες, ο Αμερικανός τραγουδιστής της R&B Κρις Μπράουν. Ο 27χρονος Μπράουν, συνελήφθη την Τρίτη ως ύποπτος για επίθεση με όπλο σε βάρος της «Μις Καλιφόρνια»...

Μπέιλι Κούραν. Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στην πολυτελή κατοικία του γνωστού τραγουδιστή.

"Ο Κρις βγήκε και είναι καλά", έγραψε παράλληλα ο συνήγορός του Μαρκ Γκεράγκος στον λογαριασμό του στο Twitter. "Οι κατηγορίες εναντίον του είναι σαφώς ψευδείς", πρόσθεσε.

Από την άλλη πλευρά η Κουράν δήλωσε, ότι βρισκόταν μαζί με μια φίλη της στο τζακούζι στο σπίτι του Μπράουν και ότι ο τραγουδιστής νευρίασε όταν αυτή θαύμασε το κόσμημα που της έδειξε ένας από τους προσκεκλημένους του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής της R&B, με επιτυχίες όπως το "Run It!" και το "Kiss Kiss" που βρίσκονται στην κορυφή των μουσικών πωλήσεων στις ΗΠΑ, έχει περιπέτειες με τη δικαιοσύνη. Η πιο γνωστή από αυτές είναι η καταδίκη του επειδή είχε χτυπήσει την σύντροφό του εκείνη την εποχή, την γνωστή ποπ-σταρ Ριάνα, πριν από την τελετή απονομής των Grammy το 2009.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-8-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Συνελήφθη ο Κρις Μπράουν για ένοπλη επίθεση! [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις