Logo

Έκρηξη βόμβας σε αγώνα δρόμου στο Νιου Τζέρσεϊ [βίντεο]



 
 

njersey bomb 17-9-2016Ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στην πόλη Seaside Park του Νιου Τζέρσεϊ, το Σάββατο, καθώς χιλιάδες άνθρωποι ετοιμάζονταν να τρέξουν ένα αγώνα δρόμου 5 χλμ. για φιλανθρωπικό σκοπό. Η αστυνομία ερευνά αναφορές για την παρουσία τουλάχιστον μίας...

ακόμα συσκευής, στη δημοφιλή παραλία, σύμφωνα με εκπρόσωπο του τοπικού εισαγγελέα.

Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε κάδο απορριμμάτων και εξερράγη περίπου στις 09:35 π.μ. τοπική ώρα, κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα Semper Five, που γίνεται προς τιμή των πεζοναύτες και ναυτών των ΗΠΑ.

Ο αγώνας είχε ακυρωθεί ήδη, καθώς νωρίτερα είχε βρεθεί ένα αφύλακτο σακίδιο, οπότε δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην περιοχή όταν σημειώθηκε η έκρηξη.

Αξιωματούχοι είπαν ότι οι δρομείς ήταν προγραμματισμένο να περάσουν από το σημείο κατά το χρόνο της έκρηξης, σύμφωνα με το Associated Press.

Σύμφωνα με το γραφείο εισαγγελέα, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές σε γύρω δομές. Η περιοχή αποκλείστηκε και αστυνομικοί με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων άρχισαν έρευνες για την ύπαρξη τυχόν επιπλέον μηχανισμών.

Ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα δήλωσε στο ABC News. ότι το περιστατικό δεν είναι "φάρσα", καθώς η συσκευή ήταν υπερβολικά περίπλοκη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις