Logo

Φιλαδέλφεια: Μία γυναίκα νεκρή μετά από ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικού [βίντεο]



 
 

philadelphia shooting 17-9-2016Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και πέντε άτομα τραυματίστηκαν από τα πυρά ενόπλου που πυροβόλησε εναντίον αστυνομικού στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Ο ένοπλος επιτέθηκε απρόκλητα στον αστυνομικό, που καθόταν στο τιμόνι ενός περιπολικού, γαζώνοντάς τον με 15 σφαίρες. Ο αστυνομικός...

σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε και συνάδελφοί του καταδίωξαν τον ένοπλο για να τον συλλάβουν.

Ο άνδρας εισέβαλε σε ένα μπαρ πυροβολώντας και τραυματίζοντας έναν άνδρα, ενώ πήρε όμηρο μια γυναίκα, την οποία οποία χρησιμοποίησε ως ασπίδα. Η γυναίκα δέχθηκε μία σφαίρα στο πόδι.

Στη συνέχεια, σε κατάσταση αμόκ, ο δράστης πυροβόλησε κατά των επιβαινόντων σε ένα αυτοκίνητο, σκοτώνοντας μία γυναίκα που έτυχε να περνά από το σημείο και τραυματίζοντας σοβαρά τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα ακόμα άτομο.

Ο δράστης παγιδεύτηκε από αστυνομικούς σε ένα δρομάκι, όπου έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στη σκηνή της επίθεσης βρέθηκε ένα «φλύαρο» σημείωμα, το οποίο εκφράζει μίσος για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και ενός υπευθύνου αναστολών. Η αστυνομία πιστεύει ότι το σημείωμα έγραψε ο δράστης και ότι έδρασε μόνος.

Η επίθεση έρχεται να προστεθεί στο ιστορικό των επιθέσεων κατά οργάνων της τάξης στις ΗΠΑ, με το κλίμα μεταξύ της αστυνομίας και των μειονοτήτων της πόλης να είναι εξαιρετικά τεταμένο.

Μετά το επεισόδιο, η αστυνομία κάλεσε τα μέλη της να περιπολούν κατά δυάδες, έτσι ώστε κανείς τους να μην μένει ακάλυπτος σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις