Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Νικος Χαρδαλιας"



 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε την Τρίτη ότι υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στην Αττική, η οποία, όπως είπε,  βρίσκεται σε επίπεδο υψηλού κινδύνου από άποψη επιδημιολογικού φορτίου.




 

Οι παρακολουθήσεις επί Μαυρίκη, την περίοδο του πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ, πλέον φαντάζουν «ερασιτεχνικές». Τώρα δεν μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά για των υποκλοπών το κάγκελο…


 

Στο Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αναμένεται να δικαστεί σήμερα Τρίτη ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου.


 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε την Τρίτη τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης.

Η ορκωμοσία των νέων στελεχών της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 16:00 το απόγευμα, ενώ το υπουγικό συμβούλιο με τη νέα σύνθεσή του αναμένεται να συνεδριάσει την προσεχή Πέμπτη. 


 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται η διάπραξη του αδικήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων από τον καθηγητή Φαρμακολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Κούβελα. 



 

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα". Ο κ. Χαρδαλιάς βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας