Logo

Συγκέντρωση υπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς - Κλειστή η οδός Αμερικής



 
 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις απολύσεις συναδέλφων τους, πραγματοποιούν το πρωί της Τετάρτης υπάλληλοι της Τράπεζας Πειραιώς, έξω από το κεντρικό κτίριο διοίκησης στο κέντρο της Αθήνας.

Η ομοσπονδία των τραπεζοϋπαλλήλων πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 7.45 μέχρι τις 11 το πρωί και συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Αμερικής.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις πρόσφατες καταγγελίες συμβάσεων εργασίας 24 συναδέλφων τους οι οποίοι αρνήθηκαν να μετακινηθούν σε εταιρεία διαχείρισης "κόκκινων δανείων".

Εξάλλου, αύριο, Πέμπτη, η ΟΤΟΕ διοργανώνει 24ωρη πανελλαδική απεργία στην Τράπεζα Πειραιώς και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας, την ώρα που θα διενεργείται η τριμερής συνάντηση με τον υπουργό και την τράπεζα για το θέμα των μαζικών απολύσεων εργαζομένων.

Αυτήν την ώρα παραμένει κλειστή η οδός Αμερικής, από το ύψος της Σταδίου, λόγω της συγκέντρωσης των τραπεζοϋπαλλήλων.

Για την υπόθεση οι εργαζόμενοι συναντήθηκαν χθες με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και την πρώην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου οι οποίες κάλεσαν την κυβέρνηση να παρέμβει υπέρ των εργαζομένων και να ανακληθούν οι απολύσεις.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις