Logo

Διώξεις σε βάρος 53χρονου που χτύπησε 11χρονο συμμαθητή της κόρης του



 
 

Ένας 53χρονος πατέρας χτύπησε ένα 11χρονο μαθητή του Δημοτικού από τις Φιλιππίνες το οποίο είχε μαλώσει με τη συνομήλικη κόρη του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων όπου ο 53χρονος άνδρας χτύπησε το παιδάκι γιατί έριξε ένα μπουκάλι με νερό στην κόρη του, μέσα στην τάξη.

Όταν σχόλασαν από τα μαθήματα, το κοριτσάκι είπε στον πατέρα της, το περιστατικό με το συμμαθητή της.

Ο πατέρας της 11χρονης χτύπησε τόσο δυνατά το παιδάκι από τις Φιλιππίνες που χρειάστηκε να μεταφερθεί ο 11χρονος σε νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες!

Μάλιστα απαιτήθηκε η επέμβαση της διευθύντριας και των δασκάλων για να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα του που είχε πάει και αυτή να πάρει το παιδί της από το σχολείο.

"Με χτύπαγε πέντε λεπτά με κλωτσιές στην κοιλιά"

Ο ίδιος ο 11χρονος μαθητής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, περιέγραψε:

«Ηρθε ο πατέρας άρχισε να με απειλεί και να με βρίζει και να τότε του είπα συγνώμη κύριε. Είπα συγνώμη στην κόρη σας και δεν έκανα κάτι τόσο κακό. Με χτύπαγε περίπου για πέντε λεπτά. Μετά όταν είχα πέσει κάτω, ακόμα με χτύπαγε και με κλωτσιές στην κοιλιά μου και έφυγε τρέχοντας».

Η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, αλλά ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο...

Για το λόγο αυτό σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών.

Παράλληλα, από το Τμήμα Ασφάλειας παραγγέλθηκε και η εξέταση του παιδιού από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-12-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις