Logo

Βόλος: Θρίλερ με την εξαφάνιση 37χρονου πατέρα δύο παιδιών



 
 

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες εξαφάνισης ενός 37χρονου πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας από το Βόλο.

Ο 37χρονος που εργάζεται ως φύλακας σε πολυκατάστημα του Βόλου, έφυγε χθες το μεσημέρι από τη δουλειά του για να επιστρέψει σπίτι του στην περιοχή της Χιλιαδούς, και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Η σύζυγος, η οικογένεια και οι φίλοι του είναι αναστατωμένοι, ενώ συναγερμός έχει σημάνει και στις αρχές.

Η πρώτη ανακοίνωση για την εξαφάνιση του έγινε χθες, Δευτέρα, μέσω facebook από τον εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλη Ηλιόπουλο.

Ο 37χρονος άνδρας έφυγε από την περιοχή του Old City, όπου εργάζεται ως security, οδηγώντας αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος. Λίγο πριν εξαφανιστεί φορούσε τη στολή του ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο.

Για την εξαφάνιση του 37χρονου έχουν ενημερωθεί η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Όμως μέχρι τώρα οι έρευνες, δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Ο πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 4 ετών και μόλις 11 μηνών, δεν αντιμετωπίζει κάποιο προβλήματα υγείας.

Όμως αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, όπως παραδέχθηκε η σύζυγος του στην τηλεοπτική εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star.

Σε δηλώσεις του η μητέρα του η μητέρα του ανέφερε ότι ο πατέρας του τον βοηθούσε, ενώ την ημέρα της εξαφάνισής του η γυναίκα του είχε βρει δουλειά.

Η οικογένεια του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις