Logo

Κακοκαιρία: Έρευνες της ΕΜΑΚ για αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Σώος ο οδηγός [βίντεο+φωτο]



 
 

Έρευνες, διενεργήθηκαν από τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης λίγο έξω από την Βέροια, στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Μακροχωρίου, όπου σύμφωνα με μάρτυρα που κάλεσε την Πυροσβεστική, ο υπερχειλισμένος ποταμός Τριπόταμος παρέσυρε από μία ιρλανδική διάβαση ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε άτομο ή άτομα.

Στο σημείο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες και κλιμάκιο της 2ης ΕΜΑΚ που πραγματοποίησαν έρευνες στις όχθες και εντός του ποταμού, 

To laikoyra.gr, αναφέρει ότι οδηγός είπε πως είδε αυτοκίνητο να  προσπαθεί να περάσει την κοίτη του ποταμού αλλά το παρέσυρε η μεγάλη πίεση του νερού.

Μετά από, περίπου, 4 ώρες ερευνών το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από πυροσβέστες, ωστόσο ο οδηγός δεν βρισκόταν μέσα.

Τελικά ο  οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε σώος από αστυνομικούς της Τροχαίας. 

Όπως λένε οι πληροφορίες,  ο οδηγός κατέβηκε γρήγορα από το αυτοκίνητο και έφυγε στην Βέροια να ενημερώσει την οδική βοήθεια για να τραβήξουν το αυτοκίνητο του, Ωστόσο ο οδηγός δεν ενημέρωσε  πυροσβεστική και αστυνομία...

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το ορμητικό ρέμα επιχείρησαν να περάσουν δύο αυτοκίνητα. Το πρώτο παρασύρθηκε από τα νερά, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος δεν προχώρησε.

Στο μεταξύ, σε  ετοιμότητα βρίσκονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και στις Γούβες Ιστιαίας Αιδηψού εξαιτίας υπερχείλισης ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται να το έχουν χωράφια που έχουν πλημμυρίσει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την Τρίτη έως αυτή την ώρα η Πυροσβεστική έχει δεχτεί εξαιτίας της κακοκαιρίας, από ολόκληρη την χώρα, 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 30 κλήσεις για κοπές δέντρων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις