Logo

Σοκ στα Χανιά! Πατέρας βίαζε την κόρη του επί 15 χρόνια



 
 

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας πα-τέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του επί 15 χρόνια στο σπίτι τους σε περιοχή στα Χανιά.

Η κοπέλα βρήκε το θάρρος και αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε επί 15 χρόνια, μόλις στα 27 της, ενώ ο 55χρονος άνδρας ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του.

Όπως αποκάλυψε η ΚΡΗΤΗ TV, όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι ήταν 12 ετών.

Μάλιστα λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, το κορίτσι εγκατέλειψε νωρίς το σχολείο για να ζει επί 15 χρόνια έναν απίστευτο έναν εφιάλτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι με τον πατέρα-βιαστή και, όπως καταγγέλλεται, με την ανοχή της μητέρας της η οποία δεν δεχόταν να πιστέψει ό,τι της είχε αποκαλύψει η κόρη της.

Πριν από λίγους μήνες, η 27χρονη σήμερα κοπέλα, βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τον πατέρα της στην Αστυνομία.
Την υπόθεση εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι μέχρι τον περασμένο Αύγουστο ο 55χρονος βίαζε συστηματικά τη μεγαλύτερη κόρη του μέσα στο σπίτι της οικογένειας, ακόμη κι όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η σύζυγός του και μητέρα της άτυχης κοπέλας. Κάποιες φορές την πήγαινε σε απόμερη παραλία της Κισσάμου για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια της 27χρονης συχνά-πυκνά απασχολούσε την Αστυνομία και τις προνοιακές υπηρεσίες των Χανίων. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί είχαν βρεθεί στο σπίτι της οικογένειας, χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί τι πραγματικά συνέβαινε.

Ομολόγησε ο πα-τέρας

Αρχικά ο 55χρονος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες. Όμως μετά από πολύωρη ανάκριση, έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε.

Όπως ο ίδιος ομολόγησε, βίαζε τη μεγαλύτερη κόρη του δύο φορές την εβδομάδα, αφού προηγουμένως την ανάγκαζε να παρακολουθήσουν μαζί ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή. Μάλιστα σηκωνόταν τη νύχτα, ενώ η σύζυγός του κοιμόταν, πήγαινε στο δωμάτιο του κοριτσιού και κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του.

Με απειλές και με χρήση σωματικής βίας είχε εξασφαλίσει ότι δεν θα αποκάλυπτε τον εφιάλτη που ζούσε.

Η σιωπή της τοπικής κοινωνίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής είχαν δει τον πατέρα και την κόρη στην παραλία, αλλά κανείς δεν μιλούσε.

Η άτυχη κοπέλα πάσχει από επιληψία και με το πρόσχημα αυτό είχε σταματήσει το σχολείο.

Κλεισμένη στο σπίτι, βίωνε μαρτυρικές ώρες, μέρες και χρόνια, με την ανοχή της μητέρας της, η οποία δεν ήθελε να πιστέψει όσα της είχε αποκαλύψει η κόρη της για τις πράξεις του πατέρα της.

Μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του, ο ανακριτής Χανίων εξέδωσε άμεσα ένταλμα σύλληψης για «βιασμό ανήλικης κατ' εξακολούθηση» και «τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας της, κατ' εξακολούθηση».

Ο αδίστακτος πατέρας συνελήφθη, προσήχθη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Μετά την απολογία του στον Ανακριτή στον οποίο παραδέχθηκε τις πράξεις του, με σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα, διατάχθηκε η προφυλάκιση του στις φυλακές Τριπόλεως.

Δείτε βίντεο απο το ΚΡΗΤΗ ΤV που έφερε στη δημοσιότητα την υπόθεση

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις