Logo

Κακοκαιρία "Διδώ": Βούλιαξαν χωριά - Ζημιές και στην πόλη της Λάρισας [φωτο]



 
 

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία “Διδώ” σε χωριά αλλά και μέσα στην πόλη της Λάρισας.

Πολλά χωριά βούλιαξαν στα λασπόνερα, ενώ στα παράλια της Αγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία στη Γέφυρα Καλατράβα και στα ρέματα των Ηλεκτρολόγων και του Στομίου.

Προβλήματα προκλήθηκαν στην Παλιουριά, η γέφυρα Καλατράβα στον Αγιόκαμπο κατακλύστηκε από νερά, ενώ πλημμύρισαν χωριά στην ευρύτερη περιοχή.

Εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμο παρακείμενο του ρέματος που διαπερνά την πόλη της Αγιάς.

Υπερχείλιση ρέματος σημειώθηκε στο δρόμο προς Ραψάνη, ενώ φερτά υλικά μεταφέρθηκαν από τα νερά στο οδόστρωμα στη Νέα Εθνική Οδός, στο ύψος του κόμβου Ραψάνης, στην Εθνική Οδός Λάρισας – Τρικάλων, στο ύψος του κόμβου Ραχούλας και σε σημεία του οδικού δικτύου στο Δήμο Ελασσόνας

Προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην πόλη της Λάρισας. Το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας πλημμύρισε με νερά που έμπαιναν από τον τέταρτο όροφο του κτιρίου.
Η πλημμύρα ξεκίνησε από μια αίθουσα που γέμισε νερά τα οποία επεκτάθηκαν στους διαδρόμους και τις σκάλες.

Εξάλλου, λόγω των σφοδρών ανέμων έπεσε η κεντρική σκηνή του "Πάρκου των Ευχών" στο Αλκαζάρ. Ευτυχώς δεν υπήρξε κόσμος ώστε να κινδυνέψουν άνθρωποι...

Δείτε φωτογραφία από την κατάρρευση στην κεντρική σκηνή του "Πάρκου των Ευχών"

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις