Logo

Αμερικανίδα ...Μήδεια: Έπνιξε τα τρία της παιδιά ενώ τους τραγουδούσε [φωτο]



 
 

Μια σύγχρονη "Μήδεια", μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών, τα έπνιξε ενώ τους τραγουδούσε στο σπίτι τους στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παιδοκτόνος, η 22χρονη Rachel Henry η οποία σκότωσε τα τρία της παιδιά την Δευτέρα, σε ένα σοκαριστικό έγκλημα.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο FOX, τα έπνιξε κλείνοντας τους το στόμα και τη μύτη. Πρόκειται για τρία μικρά παιδιά από επτά μηνών μέχρι τριών ετών.

Αρχικά η 22χρονη έπνιξε την ενός έτους κόρη της, κλείνοντας το στόμα και τη μύτη της μέχρι να σταματήσει να αναπνέει.

Μάλιστα το έκανε μπροστά στον τρίχονο γιο της ο οποίος ούρλιαζε, προσπαθώντας να αποτρέψει τη μητέρα του, ενώ σκότωνε την αδερφή του.

Στη συνέχεια κυνήγησε τον τρίχρονο γιο της. Προς στιγμήν το αγόρι σώθηκε καθώς μπήκαν στο σπίτι η θεία της και ο πατέρας των παιδιών.

Όμως με πρόσχημα ότι έπρεπε να του αλλάξει εσώρουχο, πήρε το αγόρι στο υπνοδωμάτιο του. Εκεί ακινητοποίησε το παιδί στο πάτωμα και το έπνιξε με τα χέρια της.

Σύμφωνα με αναφορά της Αστυνομίας, η ίδια η σύγχρονη ...Μήδεια "περιέγραψε ότι τραγουδούσε στον τρίχρονο ενώ εκείνος την γρατζουνούσε στο στήθος και την τσίμπαγε σε μια προσπάθεια να σωθεί".

Το τελευταίο θύμα της ήταν το επτά μηνών μωρό της. Τάισε το κοριτσάκι, μέχρι που αποκοιμήθηκε και μετά της προκάλεσε ασφυξία, ενώ οι συγγενείς της ήταν στο σαλόνι του σπιτιού.

Αφού τα σκότωσε, έβαλε τα τρία παιδιά στον καναπέ του σαλονιού σαν να κοιμούνται.

Η γυναίκα που είχε ιστορικό χρήσης ουσιών, συνελήφθη.

Δείτε την παιδοκτόνο

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις