Logo

Μαθητής ΕΠΑΛ βρίζει χυδαία καθηγήτρια για να του σβήσει μία απουσία [βίντεο]



 
 

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει την Κυριακή βίντεο στο οποίο καταγράφεται μαθητής ΕΠΑΛ να «τραμπουκίζει» άγρια την καθηγήτριά του, προκειμένου εκείνη να του σβήσει μία απουσία.

Η σκηνή που έχει καταγραφεί προκαλεί σοκ, καθώς ο μαθητής είναι πολύ επιθετικός, βρίζει χυδαία και απειλεί την καθηγήτριά του, ενώ ένας άλλος μαθητής, «παίζει» ακριβώς πίσω της. 

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα npress.gr, το αξιοπερίεργο, είναι πως η καθηγήτρια παρά το απαράδεκτο ύφος του μαθητή, τον παρακολουθεί ψύχραιμη, χωρίς να λαμβάνει τα μέτρα που πρέπει.

Την Κυριακή  υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε αντιδράσει στο βίντεο, που έγινε viral, ανακοινώνοντας μέσω Facebook πως γίνονταν έρευνες για το περιστατικό. «Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

Ωστόσο αργότερα έγινε γνωστό ότι το βίντεο με τον τραμπουκισμό καθηγήτριας από μαθητή των ΕΠΑΛ, είχε τραβηχτεί πέρυσι τον Ιανουάριο σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, ο μαθητής είχε αποβληθεί και συνεπώς το θέμα έχει λήξει. 

Έτσι, τωρα διερευνάται αρμοδίως ποιος ανάρτησε στο Διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις