Logo

Μακρακώμη: Έκλεψαν το τζιπ του νεκρού ζευγαριού



 
 

Νέα τροπή παίρνει η οικογενειακή τραγωδία στο Μακρακώμη Φθιώτιδας, όπου ένας 48χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του και μετά να αυτοκτόνησε.

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας, εκλάπη τα ξημερώματα της Τετάρτης το τζιπ του νεκρού ζευγαριού από την αυλή του σπιτιού τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που εξετάζουν τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας, έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του κλεμμένου τζιπ αλλά και να διαπιστώσουν αν η κλοπή έχει σχέση με τους δύο θανάτους.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι είχε βρεθεί μέσα σε λίμνη αίματος το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, με τραύματα από όπλο στο κεφάλι.

Ο 48χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων και η 50χρονη γυναίκα του διέμεναν σε σπίτι που βρίσκεται πάνω από το βενζινάδικο που διατηρούσε ο άνδρας στο ισόγειο χώρο. 

Οι αρχές θεωρούν ως επικρατέστερο σενάριο  ότι ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Ένας γείτονας και φίλος του ζευγαριού ανησύχησε που δεν τους είδε να ανοίγουν το πρατήριο. Επειδή δεν απαντούσαν στα απανωτά τηλέφωνά του, ενημέρωσε τους συγγενείς τους.

Στο σημείο έφτασαν η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία και αποκαλύφθηκα η οικογενειακή τραγωδία.

Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από 38άρι περίστροφο στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος βρέθηκε πυροβολημένος από το ίδιο όπλο στον δεξιό κρόταφο.

Η έρευνα έδειξε πως στο σπίτι υπήρχε ακόμα ένα πιστόλι, τα οποία κατείχε ο πρατηριούχος ως μέσα προστασίας από ληστές, καθώς παλιότερα στο κατάστημά του είχε γίνει κάποια απόπειρα ληστείας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις