Logo

Αλβανίδα μοδίστρα έραψε 600 μάσκες για το προσωπικό του νοσοκομείου Γρεβενών [φωτο]



 
 

Μία αλβανικής καταγωγής μοδίστρα έραψε οικειοθελώς 600 χειρουργικές μάσκες για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου στα Γρεβενά.

Στην κυρία Ελόνα Αγκόλι απευθύνθηκε υπάλληλος του νοσοκομείου προκειμένου να προμηθεύσει το νοσοκομείο με τις απαραίτητες προστατευτικές μάσκες.

Στην ερώτηση το πόσο θα στοιχίσουν οι προστατευτικές μάσκες, η μοδίστρα που έχει κατάστημα ρούχων στην πόλη των Γρεβενών, δεν το σκέφτηκε. 

Ακούστε τι είπε σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ: «'Ακουγα συνεχώς στις ειδήσεις ότι υπάρχει έλλειψη μασκών στα νοσοκομεία ότι οι γιατροί και νοσηλευτές κάνουν συνεχώς εκκλήσεις γιατί τους τελειώνουν. Είπα αμέσως στην κυρία ότι δεν θέλω χρήματα. Ότι θα τις κατασκευάσω δωρεάν και θα τις προσφέρω στο νοσοκομείο και σε όσους εργαζόμενους τις έχουν ανάγκη. Τότε μου είπαν ότι θα μου στείλουν το ύφασμα, τους ζήτησα κι ένα δείγμα το οποίο χρησιμοποίησα για να κάνω πατρόν».

Χρειάστηκε εννέα ημέρες για να τελειώσει τις 600 μάσκες οι οποίες έχουν διπλό ύφασμα και ανάμεσα τους έχε ραφτεί ειδικό φίλτρο που της έδωσαν από το νοσοκομείο.

«Είπα στην υπεύθυνη ότι εάν χρειαστούν κι άλλες μάσκες θα τις φτιάξω, γιατί θέλω να βοηθήσω. Αυτές τις δύσκολες ημέρες πρέπει εμείς οι άνθρωποι να βοηθήσουμε, όπου μπορούμε… να αντέξουμε», ανέφερε η κυρία Αγκόλι που κατάγεται από την Κορυτσά της Αλβανίας, μητέρα δύο παιδιών, μιας 18 χρονης και ενός 9 χρόνου αγοριού. Τα τελευταία 21 χρόνια ζει και εργάζεται  με το σύζυγο της στα Γρεβενά.

Δείτε φωτογραφία από προστατευτική μάσκα που έφτιαξε για το προσωπικό του νοσοκομείου της πόλης

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις