Logo

Κομμωτήρια: Υποχρεωτικά με μάσκες και ραντεβού - Διευρυμένο ωράριο



 
 

Μόνο με ραντεβού, με διευρυμένο ωράριο και υποχρεωτικά με προστατευτικές μάσκες σε πελάτες και εργαζόμενους, θα λειτουργούν από τη Δευτέρα τα κομμωτήρια.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης, τα κομμωτήρια και κουρεία θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ το Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Οι πελάτες και οι πελάτισσες θα πρέπει απαραιτήτως να κλείνουν ραντεβού. Οι επιχειρηματίες θα πρέπει σε καθημερινή βάση να έχουν ενημερωμένο το πελατολόγιο με τα ραντεβού, καθώς θα ζητηθεί σε πιθανό έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές.

Για τα μέτρα προστασίας, είναι υποχρεωτικό οι πελάτες να φοράνε μάσκες προστασίας. Οι κομμώτριες και οι κομμωτές θα πρέπει να φοράνε μάσκες και γάντια προστασίας.

Περιορισμοί θα υπάρχουν και ως προς τον αριθμό των ατόμων μέσα στο κομμωτήριο. Έως 20 μέτρα θα επιτρέπονται μόνο τέσσερα άτομα.

Επίσης, ισχύει και ο κανόνας επιπέδου στα μαγαζιά. Αν ένα κατάστημα έχει δύο επίπεδα, τότε δεν θα επιτρέπονται άνω των δύο ατόμων ανά δέκα τετραγωνικά μέτρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις