Logo

Ουρές και συνωστισμός έξω κτίριο της ΔΕΗ - Επέμβαση της Αστυνομίας [βίντεο]



 
 

Συνωστισμός με εκατοντάδες άτομα δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η επέμβαση της Αστυνομίας για την αποτροπή του συνωστισμού.

Στις 8 το πρωί είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της οδού Αριστείδου πάνω από 500 άτομα, με την ουρά που σχηματίστηκε να ξεκινά από την οδό Ευριπίδου.

Πολλοί είχαν πάει έξω από το κατάστημα για να πάρουν σειρά από τις 5 το πρωί!

Τα μέτρα και οι αποστάσεις ασφαλείας δεν τηρούνταν καθ' όλο το μήκος της ουράς.

Πάντως, οι περισσότεροι συγκεντρωμένοι φορούσαν μάσκες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που έκαναν συστάσεις στους συγκεντρωμένους πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Αιτία της ουράς πολλών μέτρων έξω από το κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ αποτελεί το γεγονός ότι με βάση τα μέτρα προστασίας για τον κοροναϊό, εισέρχονται στο κτίριο μόλις δέκα άτομα.

Δείτε βίντεο από την ουρά έξω από το κτίριο της ΔΕΗ

 

Η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει ότι στα υποκαταστήματά της γίνονται μόνο πληρωμές λογαριασμών, νέα συμβόλαια και αλλαγή στα στοιχεία υπαρχόντων συμβολαίων.

Μέσω της εκπροσώπου της η εταιρεία είχε ζητήσει από το κοινό να μην προσέρχεται στα καταστήματα, αφού έχει ενισχυθεί η τηλεφωνική εξυπηρέτηση μέσω της οποίας μπορεί να γίνει εξόφληση λογαριασμού με κάρτα, αλλά και ρύθμιση χρεών.

 

Ουρές και στη Θεσσαλονίκη

Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν και έξω από το κτίριο της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη στην οδό Αναγεννήσεως.

Ο χρόνος αναμονής ήταν τουλάχιστον 1,5 με 2 ώρες, ενώ δεν έλειπαν οι φωνές, ο εκνευρισμός και τα ευτράπελα μεταξύ των πολιτών, όταν δεν τηρείται η σειρά.

Πάντως, οι περισσότεροι από τους πολίτες φορούσαν μάσκα, χωρίς να τηρούν απαραίτητα τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Δείτε φωτογραφία από τοπικό ενημερωτικό site

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις