Logo

Μαφιόζικη εκτέλεση Βέλγου επιχειρηματία με πυροβόλο όπλο στη Βούλα [βίντεο+φωτο]



 
 

Πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Δωδεκανήσου στη Βούλα.

Όπως έγινε γνωστό νεκρός από πυρά πυροβόλου όπλου είναι ένας άνδρας. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Βέλγο επιχειρηματία στον οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είχαν στήσει δολοφονική ενέδρα έξω από το σπίτι του που βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου 14.

Οι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι πιθανότατα παρακολουθούσαν το θύμα, μόλις είδαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ τον 50χρονο επιχειρηματία να σταθμεύει το όχημά του στην πυλωτή της πολυκατοικίας και να αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και με δύο σφαίρες στο κεφάλι τον τραυμάτισαν θανάσιμα. 

Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά, ενώ περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον τόπο του εγκλήματος, όπου μετέβη και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής,  βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Μέχρι στιγμής υπάρχει η μαρτυρία για παρουσία ενός και μόνο ατόμου, αν και από την Αστυνομία πιθανολογείται πως υπήρχε και συνεργός.

Το θύμα έφερε δύο βελγικές ταυτότητες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ταυτοποίησής του μέσω Interpol και Europol και με την αξιοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η σύζυγος του θύματος αναμένεται να εξεταστεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της δολοφονίας του Βέλγου επιχειρηματία.

 

 

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις