Logo

Επίθεση με βιτριόλι: Ένα βήμα πριν την πλήρη εξιχνίαση - Τρεις οι βασικές ύποπτες [βίντεο]



 
 

Ένα βήμα πριν την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης εκτμούν ότι βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές που διερευνούν την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν πως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν καταλήξει σε τρεις βασικές ύποτες για την επίθεση γυναίκες. 

Πρόκειται για γυναίκες, οι οποίες προέρχονται από τον  προσωπικό κύκλο της 34χρονης, καθώς και άτομα από το παρελθόν της που ενδεχομένως να ήθελαν να την βλάψουν.

Σύμφωνα με το tanea.gr και οι τρεις γυναίκες  που βρίσκονται στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών έχουν αδύναμο άλλοθι. 

Έτσι αποκτούν ιδιαίτερη σημασία τα στοιχεία που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς και η επεξεργασία  από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ των βίντεο στα οποία φέρεται να έχει καταγραφεί η ύποπτη χωρίς, ωστόσο, να έχει φαίνεται το πρόσωπό της.

Ένα άλλο σημείο που προκαλεί εντύπωση και προβληματισμό στις αρχές είναι το γεγονός ότι το  καυστικό υγρό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση διατίθεται μόνο για εργαστηριακή χρήση και δεν πωλείται στο εμπόριο. 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών έχουν έχουν εξεταστεί 30 μάρτυρες ανάμεσά τους και στενή φίλη της 34χρονης Ιωάννας που  πληροφορήθηκε το συμβάν από την αστυνομία και κατέθεσε για την υπόθεση, αναφέροντας πως δεν είχε αντιληφθεί κάτι.

Παράλληλα, η θεία της Ιωάννας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Σάββατο,  υποστήριξε πως τις τελευταίες ημέρες, κάτι φαινόταν ότι απασχολούσε έντονα το θύμα της επίθεσης, πως την ρώτησε τι συμβαίνει αλλά εκείνη δεν απάντησε.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις