Logo

Δραματική έκκληση της κόρης του 50χρονου που αγνοείται στον Υμηττό [βίντεο]



 
 

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση 50χρονου άνδρα που αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Υμηττού.

Ο μεσήλικας είχε πάει για περπάτημα στο βουνό και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Έκανε καθημερινά την ίδια διαδρομή, αλλά χθες δεν επέστρεψε σπίτι του.

Σύμφωνα με τους οικείους του, όταν έφυγε δεν είχε μαζί το κινητό του τηλέφωνο.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου με τη συμμετοχή έξι πυροσβεστών, ενός διασωστικού σκύλου και τριών οχημάτων. Από αέρος στις έρευνες χρησιμοποιείται και drone της Αστυνομίας με αρνητικά αποτελέσματα.


Η κόρη του αγνοούμενου μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" όπου απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να ενημερώσει τις αρχές.
"Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας. Αν κάποιος τον άφησε κάπου, εάν κατά λάθος τον χτύπησε, ας το πει ανώνυμα, ας ενημερώσει", ανέφερε η κόρη του αγνοούμενου.

“Θα ήθελα να παρακαλέσω ο κόσμος να συνεχίσει να ψάχνει. Και οι Αρχές και όλοι να συνεχίσουν να ψάχνουν και με τα σκυλιά και με τα drones. Εμείς δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας θεωρούμε ότι μπορεί να βρεθεί. Αν κάποιος τον έχει αφήσει κάπου, αν κάποιος τον χτύπησε κατά λάθος έστω να ενημερώσει ανώνυμα να πάμε να τον βρούμε. Πραγματικά παρακαλώ πάρα πολύ αν κάποιος τον χτύπησε γιατί γνωρίζουμε ότι φόραγε ακουστικά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ήρεμος, δεν υπάρχει περίπτωση αυτός να έκανε κάτι, να προκάλεσε κάτι. Αν έγινε, έγινε κατά λάθος. Μπορεί κάποιος με μηχανή, κάποιος με ποδήλατο, η περιοχή ήταν γεμάτη με ποδήλατα. Κάποιος κατά λάθος να τον χτύπησε και να έφυγε από κάποιο σημείο και να μην μπορούμε να τον εντοπίσουμε τώρα. Ανώνυμα έστω να αναφέρει στις Αρχές πού βρίσκεται. Ο πατέρας μου έκανε καθημερινά βόλτα στον Υμηττό”, συμπλήρωσε η κόρη του 50χρονου.

Ακούστε την κόρη του αγνοούμενου στην πρωινή εκπομπή του Αντ1

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις