Logo

ΗΠΑ: Τραγικό τέλος για την ηθοποιό του  Glee Νάγια Ριβέρα - Εντοπίστηκε νεκρή στη λίμνη Πίρου [βίντεο+φωτο]



 
 

Η επί έξι ημέρες αγνοούμενη  ηθοποιός του  Glee. Νάγια Ριβέρα (Naya Rivera) εντοπίστηκε τη Δευτέρα νεκρή στη λίμνη  Πίρου, στην κομητεία Βεντούρα, κοντά στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. 

Πριν έξι ημέρες η δημοφιλής ηθοποιός είχε νοικιάσει μία βάρκα στην οποία επιβιβάστηκε μαζί με τον τετράχρονο γιό της Τζόσουα, προκειμένου να κάνουν βαρκάδα στη λίμνη Πίρου. Το ίδιο βράδυ, ο μικρός εντοπίστηκε μόνος στη βάρκα, φορώντας το σωσίβιό του, ενώ η μητέρα του είχε εξαφανιστεί. Ο 4χρονος Τζόσουα είπε στις αρχές ότι η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. 

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη λίμνη έφτασε και ο αδελφός και της Νάγια Ριβέρα, Μάικαλ, μαζί με την σύντροφο και τα δύο παιδιά τους. Ο αδελφός και η μητέρα της Ριβέρα φόρεσαν σωσίβια και ανέβηκαν στο σκάφος των αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση της ηθοποιού με τη βοήθεια drones, εκπαιδευμένων σκύλων και υποβρυχίων καμερών.

Τη Δευτέρα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η οσρός της 33χρονης ηθοποιού ανασύρθηκε από τη λίμνη Πίρου. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-7-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις