Logo

Με όπλο την έδρα ο Άρης



 
 

aris_15-02-2011Έτοιμος για μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην ιστορία του είναι ο Άρης που αντιμετωπίζει στις 19:00 (ΑΝΤ1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «32» του Europa League.

Με οδηγό τις αναμετρήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία και άφησε εκτός διοργάνωσης, ο Άρης καλείται να υπερασπιστεί το αήττητο 43 ετών στην έδρα του σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έτσι, εκτός από τη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση, οι παίκτες του Γιάννη Μιχαλήτσου θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους που κρατά από τις 6 Οκτωβρίου του 1968 και την ήττα από την ουγγρική Ουιπεστ.

Ο Γ. Μιχαλήτσιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, ο οποίος προπονήθηκε και έχει ξεπεράσει κατά ένα μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Μπροστά του θα έχει τους Ρονάλντο και Λαζαρίδη και πλάγια τους Βανγκέλι και Μίσελ. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Πορτίγια και Φατί. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Νέτο, αριστερά ο Κόκε και πίσω από τον Μπομπαντίγια ο Τόχα.

Στον πάγκο του Άρη θα βρίσκονται οι Βελλίδης, Χουάνμα, Πρίττας, Τσεζνάουσκις, Μενδρινός, Οριόλ, Κουλουχέρης, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Καστίγιο.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 με όλα τα αστέρια στη διάθεσή του.

Η ενδεκάδα των «πολιτών» αποτελείται από τους Χαρτ, Κομπανί, Κ. Τουρέ, Ρίτσαρντς, Κολάροφ, Μπάρι, Βιεϊρά, Γ. Τουρέ, Ράιτ-Φίλιπς, Σίλβα και Τέβες. Την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι συμπληρώνουν οι Γκίβεν, Τέιλορ, Ζαμπαλέτα, Μπόατενγκ, Λέσκοτ, Τζέκο, Μπαλοτέλι, Τζο και Μ. Τζόνσον. Ο Μαντσίνι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Α. Τζόνσον, Μίλνερ και Ντε Γιονγκ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-2-2011 από directNEWS.gr πηγή : gazzetta.gr


Τελευταίες Ειδήσεις