Logo

Συμβασιούχοι: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα



 
 

symvasiouxoi_16-02-2011Σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος,  οι συμβασιούχοι του Δημοσίου.

Το  “Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων” με ανακοίνωσή του καλούν όλα τα σωματεία εργαζομένων σε μαζική συμμετοχή και ζητούν την έμπρακτη συμπαράσταση τόσο της ΓΣΕΕ , ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ – ΟΤΑ, ΠΟΠ – ΟΤΑ όσο και των επιτροπών αγώνα όλων των φορέων του Δημοσίου.

Εξάλλου, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται: «Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, για την απόφαση που αναμένεται να λάβει η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, ως προς το θέμα μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Δικαιοσύνη, παρά τις όποιες πιέσεις θα λειτουργήσει ανεξάρτητα και θα αποφασίσει υπέρ των δικαιωμάτων μας.

Όμως δεν εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση και δεν σταματάμε να διεκδικούμε, γνωρίζοντας τις προθέσεις της εκτελεστικής εξουσίας…».

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης υπογραμμίζεται ότι: «… Η συνεχής, δυναμική μας παρουσία έξω από τον Άρειο Πάγο θα αποτελέσει ίσως το σημαντικότερο επιχείρημα προς το σώμα της Ολομέλειας, απέναντι στις όποιες κυβερνητικές πιέσεις.

Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε εκεί, μέχρι να κατανοήσουν οι Αρεοπαγίτες μας πως δεν μπορούν να προσαρμόζουν τις αποφάσεις τους, ανάλογα με τη βούληση των κυβερνώντων, καταπατώντας ουσιαστικά θεσμούς και όρκους και ανατρέποντας την μία απόφασή τους μετά την άλλη, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις