Logo

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα μπλε λεωφορεία



 
 

MMM2_16-2-2011Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν, στη διάρκεια της γενικής τους συνέλευσης, απεργιακές κινητοποιήσεις έως το τέλος του μήνα.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων αρχίζει την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, 21, με στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

Την Τετάρτη, 23, τα λεωφορεία, όπως και όλα τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, που έχουν εξαγγείλει οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Αλλά και πάλι οι κινητοποιήσεις, δεν θα σταματήσουν, καθώς την Παρασκευή, 25, θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας 11 με 16:30. Τις ίδιες ώρες θα ακινητοποιηθούν τη Δευτέρα, 28 του μήνα, όλα τα ΜΜΜ, καθώς οι εργαζόμενοι από όλα τα μέσα θα πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Αύριο, θα αποφασίσουν για τη στάση τους οι εργαζόμενοι στα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ, σύμφωνα με δημοσιογραφκές πληροφορίες οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό προσανατολίζονται να ακολουθήσουν το απεργιακό πρόγραμμα των λεωφορείων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-2-2011 από directNEWS.gr πηγή:απε-μπε


Τελευταίες Ειδήσεις