Logo

Άρωμα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ



 
 

paok_17-02-2011Τα ευρωπαϊκά του φτερά ανοίγει ο «Δικέφαλος του Βορρά» που υποδέχεται στην Τούμπα (22:05, ΑΝΤ1) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ΠΑΟΚ με σύστημα 4-4-1-1. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Κρέσιτς καθώς ο Χαλκιάς δεν είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με τη ρωσική ομάδα.

Στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Κοντρέρας και Τσιρίλο, με τον Σνάουτσνερ να παίρνει θέση στο δεξί άκρο και τον Λίνο στο αριστερό.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής το δίδυμο θα είναι Γκαρσία-Τσουκαλάς. Ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο και ο Ελ Ζαρ στο αριστερό.

Θέση στην ενδεκάδα θα πάρει και ο Ίβιτς μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες και θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Σαλπιγγίδη.

Στον πάγκο του «δικέφαλου» θα βρίσκονται οι Χαλκιάς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Αρίας, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι και Βιτόλο ενώ ο Φωτάκης που είναι τραυματίας δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του.

Η ΤΣΣΚΑ του Λεονίντ Σλούτσκι θα παραταχθεί και αυτή με το ίδιο σύστημα (4-4-1-1). Η ενδεκάδα της αποτελείται από τους Ακινφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Σένικοφ, Μαμάεφ, Ντούμπια, Καούνα, Τζαγκόεφ και Νεσίντ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-2-2011 από directNEWS.gr πηγή:gazzetta


Τελευταίες Ειδήσεις