Logo

"Τέρας του Λοχ Νες" σε λίμνη της Αγγλίας



 
 

nnss_21-2-2011Κάνε στην άκρη τέρας του Λοχ Νες! Τώρα ήρθε η αγγλική έκδοση του περιβόητου μυστηριώδους “πλάσματος” -  που ονομάστηκε "Bow-nessie" από τους ντόπιους  -  για να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατη φωτογραφία που ισχυρίζεται ότι τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο ένας άντρας που έκανε καγιάκ στη λίμνη Γουίντερμιρ, εξαπλώθηκε μέσα σε λίγες μόνο ώρες σε όλο το διαδίκτυο, καθώς δείχνει κάτι πολύ περίεργο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph, η φωτογραφία - στην οποία φαίνονται πολλαπλά καμπυλωτά σχήματα που υψώνονται πάνω από την επιφάνεια της λίμνης - λέγεται ότι είναι η καλύτερη απόδειξη μέχρι στιγμής για την ύπαρξη της Bow-nessie, και θυμίζει έντονα παρόμοιες φωτογραφίες που, σύμφωνα με ορισμένους, απεικονίζουν το τέρας του Λοχ Νες.

Πληροφορίες λένε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Τομ Πικλς, 24 ετών. «Κάθε καμπύλη έκανε κυματιστές κινήσεις και κολυμπούσε πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Πικλς για το  μυστηριώδες “πλάσμα”. «Το δέρμα του έμοιαζε με αυτό μιας φώκιας, αλλά το σχήμα του ήταν εντελώς αφύσικο. Δεν έμοιαζε με κανένα ζώο που έχω δει ποτέ μου στο παρελθόν», προσέθεσε.

Όπως είναι φυσικό, η επίμαχη φωτογραφία έχει προκαλέσει ήδη πολλές αντιπαραθέσεις, καθώς η μη καθαρότητα της εικόνας, καθιστά σχετικά αδύνατη την επιβεβαίωση οποιουδήποτε από τα περιεχόμενά της.

ANAΡΤΗΘΗΚΕ 21-2-2011 από directNEWS.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21/02/11 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις