Logo

Πέραμα: Απεργοί αναποδογύρισαν αυτοκίνητο της Ασφάλειας



 
 

asfalitiko_13-4-2011Αυτοκίνητο της Ασφάλειας και το τριμελές πλήρωμά του δέχθηκαν, σήμερα Τετάρτη, επίθεση από μεταλλεργάτες, στο Πέραμα.

Οι δράστες φέρονται να προκλήθηκαν από τους  τρεις αστυνομικούς. Έτσι, τους έβγαλαν δια της βίας από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, με τις συμβατικές πινακίδες και στη συνέχεια αναποδογύρισαν το όχημα! 

Το περιστατικο συνέβη στη λεωφόρο Δημοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες οι μεταλλεργάτες δεν τουμπάρισαν μόνο το αυτοκίνητο αλλά, επιπλέον, ξυλοκόπησαν και τους τρεις αστυνομικούς, χωρίς να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Αμέσως μετά το συμβάν τόσο οι δράστες όσο και οι τρεις αστυνομικοί "εξαφανίστηκαν" από το σημείο, αφήνοντας πίσω τους ως μόνο δείγμα του τι συνέβη το αυτοκίνητο, που παρέμενε τουμπαρισμένο στη λεωφόρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν όταν 3 αστυνομικοί της Ασφάλειας με πολιτικά έκαναν την εμφάνισή τους στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, που είχε ως θέμα συζήτησης τα χθεσινά γεγονότα  στον ΟΛΠ, όπου τραυματίστηκαν  4 εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ρωτούν τους συγκεντρωμένους τι είδους κινητοποιήσεις σκοπεύουν να κάνουν. Οι εργάτες αρνήθηκαν να τους απαντήσουν.

Μάλιστα, τους ζήτησαν να φύγουν από το χώρο της Γενικής Συνέλευσης. Οι αστυνομικοι αρχικά επέμειναν. Στη συνέχεια, όμως, αποχώρησαν.

Φεύγοντας οι αστυνομικοί , σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες των μεταλλεργατών, τους απείλησαν λεκτικά και έκαναν εναντίον τους άσεμνες χειρονομίες.

Η στάση αυτή των αστυνομικών φαίνεται πως  έβγαλε εκτός εαυτού τους μεταλλεργάτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άνεργοι.

Έτσι, ομάδα των συγκεντρωμένων ακολούθησε τους αστυνομικούς, τους έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια αναποδογύρισε το αστυνομικό όχημα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αστυνομία, προς το παρόν, επιβεβαιώνει το περιστατικό μόνο ως προς το τουμπάρισμα του αυτοκινήτου και όχι ως προς την παράμετρο του ξυλοδαρμού των αστυνομικών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις