Logo

Ταινιοθήκη: Η ''Μεγάλη Καραμέλα'' της ΑΣΚΤ



 
 

tainiothiki1_18-4-2011Συνεχίζεται στην  Ταινιοθήκη της Ελλάδος η έκθεση «Μεγάλη Καραμέλα» του Β΄ Εργαστηρίου Γλυπτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, που εγκαινιάσθηκε στις 13 Απριλίου 2011 και περιλαμβάνει τη δουλειά φοιτητών της ΑΣΚΤ, καθώς και τιμητικές συμμετοχές.

Ειδικότερα, στην έκθεση «Μεγάλη Καραμέλα»:

*τιμητικά συμμετέχουν οι γλύπτριες Αναστασία Δούκα, Σοφία Σιμάκη και Κατερίνα Τσεκούρα

*κατά κύριο λόγο εκτίθενται στις εκθεσιακές αίθουσες της Ταινιοθήκης (Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136) video και ορισμένα γλυπτά φτιαγμένα το 2010 – 2011.

*παρουσιάζουν, παράλληλα, τη δουλειά τους οι φοιτητές: Φάνης Δαλέζιος, Κορίνα Κασσιανού, Γιάννης Κόκκαλης, Μαριάννα Κολύρη, Γεωρία Λαλέ, Βαγγέλης Μακρόπουλος, Ηρώ Μανδηλαρά, Νικολίνα Μπαϊρακτάρη, Νίκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Σιψάς, Γιώργος Συριόπουλος, Κωστής Σωτηρίου, Ερατώ Ταγαρίδη, Κρυσταλλία Τοπαλίδου, Ηλίας Τσακμάκης και Αθανασία Χατζηγιαννάκη.

Η έκθεση - θα συνεχισθεί μέχρι τις 11 Μαΐου, με μια ολιγοήμερη διακοπή από 21.4 έως 25.4.2011 – πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας του Β΄ Εργαστηρίου Γλυπτικής της ΑΣΚΤ με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Ήδη, στο παρελθόν ΑΣΚΤ και Ταινιοθήκη έχουν από κοινού παρουσιάσει, στους χώρους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, την έκθεση για τον Derek Jarman και την Vallie Export.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-4-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις