Logo

Ο David Arquette κατηγορεί την Jennifer Aniston για τον χωρισμό του με την Courteney Cox



 
 

anniston-arquette_12-11-2010Τι κάνει ένας άνθρωπος όταν ο γάμος του πάρει την κατηφόρα; Αν είναι ο David Arquette, κατηγορεί την κολλητή φίλη της συζύγου του.

Προφανώς, για τον ίδιο τον David, το γεγονός ότι κοιμόταν και με άλλες γυναίκες και καυχιόταν μάλιστα γι’ αυτό σε μια ραδιοφωνική εκπομπή, δεν έχει καμία σχέση με τον χωρισμό του από  την Courteney. Αντίθετα, κατά τη γνώμη του, για όλα φταίει η Jennifer Aniston.

Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, ο David τηλεφώνησε στην Jennifer και ουρλιάζοντας, της έριξε την ευθύνη για την διάλυση του γάμου του με την Courteney Cox.

Μπορεί όντως η Jennifer Aniston και η Courteney Cox να περνάνε καθημερινά πολλές ώρες μαζί, σε σημείο μάλιστα, να κυκλοφορούν ακόμα και φήμες ότι οι δύο φίλες ψάχνουν να αγοράσουν από κοινού ένα εξοχικό στο Μεξικό. Παρόλα αυτά, οι δηλώσεις του David στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern (όπου και δήλωσε ότι εκείνος και η Courteney δεν είχαν έρθει καθόλου σε σωματική επαφή εδώ και τέσσερις μήνες και παραδέχτηκε ότι απάτησε την σύζυγό του με μία σερβιτόρα) σίγουρα δεν βοήθησαν και πολύ στην αίσια έκβαση του γάμου του με την γνωστή ηθοποιό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις