Logo

Μοντέλο ετών… 82 !



 
 

mdlld_18-5-2011Σε μια εποχή που όλοι έχουν εμμονή με τη νεότητα και την ομορφιά, η 82χρονη Δάφνη Σελφ μας υπενθυμίζει ότι αυτά τα δύο δεν είναι απαραιτήτως άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Η κ. Σελφ κάνει καριέρα ως μοντέλο επί  62 ολόκληρα χρόνια και είναι σήμερα πιο δημοφιλής από ποτέ, χάρη στην άψογη συμπεριφορά της, τα εντυπωσιακά ζυγωματικά της και τα μακριά, λαμπερά γκρίζα μαλλιά της.

Στην ηλικία των 82 χρόνων, είναι το γηραιότερο μοντέλο της Βρετανίας, ενώ κάνει πασαρέλα για γνωστούς οίκους μόδας, όπως τους Dolce & Gabbana, Tata-Naka και Michiko Koshino.

Η κ. Σελφ,  κερδίζει 1.135 ευρώ την ημέρα για κάθε φωτογράφησή της και έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές διαφημίσεις των εταιρειών Nivea και Olay.

Η καριέρα της αναγεννήθηκε πριν από 13 χρόνια, όταν κάποιοι ειδικοί στον χώρο την είδαν σε μια επίδειξη μόδας και θεώρησαν ότι είναι μία πολύ λαμπερή γιαγιά.

«Ήμουν πολύ τυχερή», είπε η κα. Σελφ. «Νομίζω ότι η λεπτή σιλουέτα και το όμορφο δέρμα μου οφείλονται στο γεγονός ότι έχω καταγωγή από την Ιρλανδία.

Τα νεότερα μοντέλα με θαυμάζουν, αλλά δεν με ζηλεύουν, καθώς δεν αποτελώ απειλή για εκείνες. Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το μόντελινγκ μέχρι να σταματήσουν να με ζητάνε. Το λατρεύω. Είναι διασκεδαστικό και με κρατάει νέα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις