Logo

Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε ένοπλη συμπλοκή



 
 

peripoliko_18-5-2011

"'Αρωμα" τρομοκρατίας φαίνεται να έχει η αιματηρή συμπλοκή στην Πεύκη, όπου δύο τουλάχιστον άτομα αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και τους έκλεψαν το περιπολικό!

(Δείτε βίντεο)

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, γύρω στις 7 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Επικούρου.

Από την επίθεση, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί - έκ των οποίων ο ένας σοβαρά - και ένα τρίτο άτομο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα συμμετείχε στην συμπλοκή.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αφού στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένα δοχείο με εύφλεκτο υλικό, καθώς και μία κλεμένη μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού μάρκας Honda, που είχε κλαπεί στις 16 Μαΐου από την Κυψέλη.

Εξάλλου στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένα όιπλο μάρκας Glock με ένα γεμιστήρα, που χρησιμοποίησε ο τραυματίας- δράστης και 20 κάλυκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις έρευνες συμμετέχουν και άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ το κλεμένο περιπολικό βρέθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης, πίσω από το ΚΑΤ.

Μέσα στο όχημα βρέθηκε το πιστόλι ενός εκ των δύο αστυνομικών, αλλά και ένα ακόμη όπλο το οποίο -κατά πάσα πιθανότητα- ανήκει στο άτομο που άρπαξε το περιπολικό.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης από το ΚΑΤ, ο ένας αστυνομικός φέρει τραύματα στο στήθος και ο άλλος διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τον τράχηλο, ωστόσω έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για νοσηλεία σε θάλαμο.

Τέλος, ο τραυματίας ιδιώτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στα πόδια και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Επάνω του δεν έφερε ταυτότητα, στο νοσοκομείο δήλωσε ότι ονομάζεται "Γιώργος Στεργίου" και η ηλικία του υπολογίζεται μεταξύ 22-25 ετών.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-5-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις