Logo

Χαρά...για τον Βοσκόπουλο



 
 

papadimitriou_tolis_10-12-2010Νέο καυτό επεισόδιο στο μακροχρόνιο σήριαλ της διαμάχης Τόλη ΒοσκόπουλουΤζούλιας Παπαδημητρίου!

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας έκανε δεκτή την αγωγή του γνωστού τραγουδιστή και ακύρωσε τη συμβολαιογραφική πράξη για την εκούσια αναγνώριση της ‘’κόρης του’’ Χαράς.

Το Δικαστήριο, δέχθηκε συγκεκριμένα ότι το έγγραφο με το οποίο ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε αναγνωρίσει ως βιολογικό του παιδί από τη Τζούλια Παπαδημητρίου την 22χρονη  Χαρά, είναι άκυρο διότι όταν το υπέγραφε βρισκόταν σε κατάσταση πλάνης.
 

Πάντως, η απόφαση  αυτή υπόκειται σε έφεση ώστε η υπόθεση να κριθεί και από το Εφετείο. Εξάλλου ο νόμος παρέχει το δικαίωμα στη Χαρά να ζητήσει τη διενέργεια εξέτασης DNA. Μέχρι σήμερα ωστόσο δεν δεχόταν να υποβληθεί στο συγκεκριμένο τέστ.

Σε περίπτωση κατά την οποία η Χαρά δεν θελήσει να ασκήσει κάποιο ένδικο μέσο κατά της πρωτόδικης απόφασης χάνει και το δικαίωμα να διεκδικήσει περιουσιακά στοιχεία ‘’τον πατέρα της ‘’ Τόλη Βοσκόπουλου.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάιο η Τζούλια Παπαδημητρίου αναφερόμενη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, στην αμφισβήτηση της πατρότητας από τον Τόλη Βοσκόπουλο είχε υποστηρίξει: «Δυστυχώς έγινε και αυτό . Τη Χαρά την έκανε πάρα πολύ δυνατή όμως. Είναι επιλογή της πλέον να μην έχει καμία σχέση με τον πατέρα της».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις