Logo

Γλύτωσε το λυντσάρισμα !



 
 

psomiadis_pavlos_10-12-2010Σκηνές ‘’ροκ’’ εξελίχθηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του διευθύνοντα συμβούλου του ασφαλιστικού ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη.

Δεκάδες  εξαγριωμένοι επενδυτές της Ασπίς Capital επιχείρησαν κατ΄ επανάληψη  να του επιτεθούν για να τον λυντσάρουν!

Την ίδια ώρα κάθιδροι αστυνομικοί κατέβαλαν απεγνωσμένες προσπάθειες προκειμένου να τον προστατεύσουν. Ωστόσο όλο και κάποιο χέρι ‘’ έσπαγε’’ τον κλοιό και έβρισκε το στόχο…

Από το μένος των χρεωκοπημένων επενδυτών δεν κατάφερε να τη γλυτώσει ούτε ο ίδιος ο ανακριτής που θα έπαιρνε την απολογία του Ψωμιάδη.

Κάποιοι, από του συγκεντρωμένους, τον ‘’πέρασαν’’ για… μάρτυρα υπεράσπισης και κινήθηκαν εναντίον του με άγριες διαθέσεις. Ευτυχώς γρήγορα αντιλήφθηκαν την πραγματική του ιδιότητα και τα πνεύματα  ηρέμησαν.

Προπηλακισμούς δέχτηκε εξάλλου και ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Ασπίς  Capital, Βασίλης Αδαμόπουλος την ώρα που αποχωρούσε από το δικαστήριο.

Οι συγκεντρωμένοι είχαν αναρτήσει μαύρες σημαίες και πανό στην είσοδο  των δικαστηρίων της Ευελπίδων το οποίο ανέγραφε ‘’Το Σύστημα Φτιάχνει Ψωμιάδηδες. Το Κράτος τους Συντηρεί ‘’.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν ήταν δυνατόν ο Παύλος Ψωμιάδης να απολογηθεί. Έτσι ο 6ος τακτικός ανακριτής του  έδωσε νέα προθεσμία η ημερομηνία της οποίας κρατήθηκε μυστική, από τον φόβο νέων επεισοδίων.

Ο άλλοτε πανίσχυρος επιχειρηματίας που κατηγορείται για κακουργηματική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.

Τέλος, σημειώνεται ότι για συνέργεια στα ίδια αδικήματα διώκονται  τόσο η σύζυγός  του, όσο και η κόρη του.  Με διάταξη του ανακριτή έχει απαγορευθεί, ήδη, η έξοδός τους από τη χώρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις